Käyttö- ja tukipalvelut

Elli Käyttö- ja tukipalvelut auttavat ongelmatilanteissa etänä ja paikan päällä

Kuinka paljon liiketoimintasi kärsii, jos tietokoneesi tai päätelaitteesi jumittaa tai ohjelmistot kaatuvat?
Käyttö- ja tukipalvelut ratkaisee ongelmat – ja pääset jatkamaan töitäsi.

IT Tuki aina lähellä

IPP:n käyttö- ja tukipalvelut tarjoavat apua ongelmaasi nopeasti ja luotettavasti. Asiantuntijamme opastavat yrityksesi ongelmatilanteissa etänä ja paikan päällä. IT Tukipalvelullamme varmistamme yrityksesi ICT-ympäristön luotettavan ja häiriöttömän toiminnan. Näin voit keskittyä tärkeimpään – omaan liiketoimintaasi.

Etätuki puhelinsoiton päässä

IT-asiantuntijamme korjaavat ongelmasi käymättä paikan päällä. Selvänäkijöitä emme toki ole, joten yksi soitto tarvitaan. Sen jälkeen IT-asiantuntijamme voi ottaa työaseman hallintaansa etähallintaohjelmistolla ja tehdä tarvittavat toimenpiteet reaaliaikaisesti, kustannustehokkaasti ja sujuvasti – aikaa ja rahaa säästäen. IPP:n etätuki on helppo ja nopea ratkaisu tietokoneen ongelmatilanteisiin ja muihin koneen tukitehtäviin. Etätuki on laitteeseen tilattava palvelu, joka takaa ennustettavat IT-tukikustannukset.

Lähituki auttaa nopeasti ja joustavasti, kun etätuki ei riitä

Kun etätuki ei voi ratkaista vikatilannetta, IT-asiantuntijamme rientää paikan päälle.

IT-asiantuntija – palveluksessasi!

Ulkoista IT-asiasi meille. Meiltä saat yrityksellenne oman IT-asiantuntijan, jonka palvelu mitoitetaan yrityksesi tarpeisiin. Voit käyttää yrityksesi omaa IT-asiantuntijaa suunnitteluun, kehitysprojekteihin tai lähitukeen kuukausittain.

Ylläpitopalvelu pitää ohjelmistosi ja laitteesi ajan tasalla

Ylläpitopalvelussa voidaan seurata etänä palveluun liitettyjen laitteiden ohjelmistoversioiden ja tietoturvapäivitysten ajantasaisuutta. Palvelussa määritetään myös hälytykset tilanteissa, joissa työasema käyttäytyy poikkeavasti. Ylläpitopalveluun voidaan liittää lähiverkon aktiivilaitteita, kytkimiä, reitittimiä tai koko yrityksen ICT-ympäristö. Palvelun kustannukset ovat helposti budjetoitavissa ja ennakoitavissa.

Ylläpitopalveluun sisältyy varalaitepalvelu, jonka ansiosta saat vikatilanteissa korjauksen ajaksi varalaitteen käyttöösi – ja yrityksen toiminta voi jatkua häiriöttä.

Anna meidän helpottaa työtäsi. Kysy lisää yritysmyynnistämme
p. 03 450 5590 tai sähköpostilla: yritysmyynti(at)ipp.fi